09Aug

LIVIOARA ȘUJDEA

„Wizard HR Solution a furnizat servicii de consultanță cu privire la implementarea Planului de restructurare aprobat la nivelul Societății Electrica, precum și suport în implementarea unor măsuri de optimizare, propuse în urma derulării unui audit pe aria de administrarea personal, inclusiv în negocierea noului contract colectiv de muncă aplicabil în societate. Serviciile de consultanță menționate au fost prestate cu succes și recomandăm echipa pentru consultanță de specialitate în proiecte similare.”

06Apr

GABRIEL DUMITRAȘCU

„Am parcurs împreună o etapă dificilă de câteva luni, de negociere a Contractului Colectiv de Muncă cu Sindicatele din TAROM, în care nu au lipsit momentele tensionate și presiunea pe HR. În toată perioada doamna Claudia Crăiță și-a păstrat pozițiile, a argumentat profesional și a propus soluții de clarificare. Este relevant că în această perioadă a reușit să promoveze și să aprobe o politică salarială, o nouă procedură de angajare și promovare a personalului aeronavigant și non-navigant și începerea aplicării procedurilor de evaluare a personalului.

Am descoperit un profesionist cu solide cunoștințe teoretice și capacitate inovativă în proiectarea soluțiilor.”

03Mar

PAUL GURĂU

“Doamna Claudia Crăiță a avut un rol important în coordonarea și implementarea cu success a unor proiecte de amploare la nivelul companiei (eficientizarea activităților și reașezarea structurii organizatorice pe baza unor noi modele de business, definirea și negocierea cu partenerii sociali a unei grile de salarizare pe baza metodologiei Hay, revizuirea metodologiilor și reglementărilor interne), dând dovadă de implicare, dedicare, deschidere și perseverență în procesul de schimbare culturală și organizațională, obiectivitate, etică profesională, spirit de echipă, ințelegerea cerințelor de business.

Doamna Claudia Crăiță a fost un partener de bază al echipei de management, facilitând o bună comunicare între aceasta și partenerii sociali, având o atitudine conciliantă și bazată pe identificarea de soluții concrete în situațiile de criză.

Doamna Claudia Crăiță a demonstrat că este o persoană orientată către oameni și rezultate, un leader care inspiră prin exemplul personal și care poate influența și motiva cu succes atât echipa pe care o coordonează, cât și pe cei din jurul său.

Totodata, în ceea ce privește competențele profesionale ale doamnei Claudia Crăiță, consider că aceasta a demonstrat că deține cunoștințe de specialitate și un nivel ridicat de expertiză profesională, acționând cu tărie de caracter și curaj în abordarea unor decizii importante pentru companie.”

10Jan

IOVĂNESCU GRAŢIANA ZINA

„Am lucrat direct cu Claudia, atât în perioada când eram asociat (partner) la Societatea de avocaţi Prof. Antonie Iorgovan si Asociaţii SCPA, apoi în perioada când eram name – partner la societatea de avocaţi „Mihalcescu şi Iovănescu” SCPA, cât şi ulterior, după ce mi-am înfiinţat propriul cabinet de avocatură.

Încă de la început, Claudia m-a impresionat prin seriozitate, ambiţie, implicare şi dorinţa de a duce la bun sfârşit sarcinile care îi erau încredinţate. 

Dintre toţi colaboratorii pe care i-am avut în cei peste 21 de ani de când profesez ca avocat, cu Claudia ţin şi acum legătura, chiar pot să afirm că a devenit specialistul în resurse umane şi dreptul muncii cu care mă sfătuiesc atunci când întâmpin în activitatea profesională o problemă deosebită, o situaţie rară şi nereglementată ce necesită experienţă în rezolvarea ei, sau cunoştinţe de nişă.

De fiecare dată când i-am pus o întrebare unde eu nu aveam un răspuns clar, sau aveam nevoie de mult timp să ma documentez, iar directorii de HR cu care lucram nu aveau nici un răspuns (aşteptau de la mine soluţia), primeam imediat un răspuns nuanţat de la Claudia, fără ezitare, fără timp de gândire.”